Friday, April 12, 2013

Samseng Sekolah ditangkap .

Baru² hot meletup-letup video kes budak sekolah buli ketua tingkatan tersebar meluas . Budak samseng yg acah-acah Lan Todak katanyer finally ditangkap pihak polis . Mihmihmih . Padan muka korang ! nak jadi samseng sangat kan.. umur baru setahun jagung ada hati nak jadi samseng kat sekolah . Phuii !

video

Dia ingat dia dah cukup bangga agaknya record video samseng camtu . Tak tahu org cari kau ! Budak bertuah 3 ekor ni femes kejap jadi trending kat Twitter . Terutamanya , #IjatSyafiq . Papepun , aku salute dekat monitor kelas dia kena henyak sampai lembik pun still mampu berdiri . Awesome !


Syabas diucapkan kepada kau orang semua . Ni laa angkatan Landakkk yg samseng katanyer tuh . Haha . Tergelak ? ye ni laa orangnye dari kiri Herry Ownly , Munir Ismail , Izzat Syafiq . Kata gangster sekolah ? awat muka sedih sangat nih ? Bhaha . Laka-laka jelaa korang ni . Tahniah ye , bersiap sedia laa korang jadi lauk lepas nih . Hikhik .


No comments:

Post a Comment