Saturday, March 2, 2013

MENANGIS HATI INI

Salam semua , selamat pagi ! Lama gak aku menhilang tak update kan ? Yes , semua benda aku dah lupakan . Kenapa ? ntah malas nak fikir maybe . Tapi , tetiba aku terasa nak share something . Kesedihan yang membawa aku kat sini utk sematkan segala kenangan . Kenangan yang buat aku rasa rindu and tanpa sedar aku dah menitiskan mata aku pepagi hari . Even video ni tak meliputi semuanya tentang aku , tapi ada separuh dari kenangan aku dalam nih . Kenangan dengan orang yang sangat² aku sayang satu waktu dulu .. Dan sekarang , aku terlalu rindukan dia . 


To my sayam Roselen n Agus , sorry guys stole ur video . Tapi , bagi I simpan video ni kat sini ye . To my ex boyfie , Mohd Noorhisyam b. Ismail aku nk buat pengakuan aku rindu kau sangat² , baru sekarang aku sedar kebaikan yg kau bagi dekat aku . Aku ego , sebab nk jaga hati org lain hati kau aku sakitkan . Im so sorry :'(

Kalau ada perasan , ada nama Ryushin dalam video nih . Tu Id Bonceet , kalau la dia active main game ni dah lama aku sesama ngan dia cipta kenangan baru . Takpe laa , ada hikmah sebalik semua ni .

Dari kiri Elen , Agus , aku and Syam .

We're Highstreet5 player . We find a real love there .. we share a happiness , sadness and everything together . Tapi sayang , aku ngan senget je terputus relation . For my beloved and awesome person Roselen and Agus keep ur relation sampai ke jinjang pelamin !! I love both of you .


Now on , for my only kekanda Muhammad Filani b. Kamaruzaman i will make sure this relation will keep till the end . I love you so much ! Kita faham awak busy ngan kerja , band , gegurl awak .. tapi , kita akan jaga Id awak baik² :')

To my ex , scandal and etc Hariz Hazwan , Afiq , Hisyam , Qi Syafiq and Filani thank sebab dh menceriakan hari-hari saya selama ni .


No comments:

Post a Comment