Monday, December 3, 2012

Hang out

Semalam ahad . Hmm 2,3 hari ni aku rasa kosong gila . Yelaa kan sebab bonceet takde , Yan pun da busy kerja sekarang . Bila balik rumah confirm² parent aku takde , mana tak nye busy kat kedai baru . Kesian kan ? Haha . Terasa sunyi time hari Sabtu lepas la , pergh aku duduk rumah mcm org gila kan . Tengok bola jerit sorang² . Haha .

Okay . Semalam balas dendam dah berapa hari alone je kan , lepas balik kerja aku plan ajak Yan kuar makan lagipun aku nak meet sangat ngan Eira , cuti sem tapi tak meet pun ! Finally , dapat la we all kumpul :) . Tup tup bonceet bgtaw dia da sampai rumah so aku pun bbm dia ajak kuar mkn sekali . For sure aku memang tau dia tak makan lagi (Y) . Dia tak reply faham² laa dah sampai mana mimpi agaknya . Hikhik

Nasib bonceet baik sbb dia contact aku balik on time kitorang smpai tempat makan . Immediately aku suh dia dtg je , *kang ta ajak membebel aku tak bgtaw dia .

Haii , meriah laa jugak .. duduk satu meja ngan bonceet , Yan , Eira n Azri .Makan dia tak banyak mana , tapi duduk melepak berjam-jam . Rindu punya pasal kan , aku rindu dekat Eira n bonceet sgt² . Ni jelaa masa boleh jumpa ngan member kan kalau tak entah bila lagi .

So far , aku nak time cmni tiap hari kalau boleh . Duduk reramai berborak merepek segala . Sayangnya , memasing ada priority sendiri termasuk la aku sekali :) . Ok , will see them again later .


No comments:

Post a Comment