Wednesday, May 1, 2013

K.I.T.A ? Yes , KITA .

Kau renunglah wajahku , dimanakah hilangnya raut seperti dulu bila di cemar airmata .
Ku tak mahu berpisah kerana hati masih sayang pada dirimu , tapi harapan makin kabur .
Manakah kita jika kau dan aku tidak sekata sepi walaupun bila bersama ,
Dekat pun tetap berjauh hati .
Manakah kita bila sering bertentang sahaja walaupun bibir cuba menafi
hati tak percaya tanya dengan jujur manakah kita .
Di jiwaku sengsara menanggung derita kerana cinta berubah 
Tapi tak mahu kehilanganmu ~

video

Saje letak video picture dorang , nak tunjuk ke handsome'an Izzue Islam di situ . Melting ? okay , dia mmg handsome . haha . Okay , enjoy the music sebab aku memang addict dgn lagu n lakonan dia sbg Firash sekarang ni . Hmm , btw lagu dia ada meaning laa pulak . Err , takpe laa . Buat donno jelaa She . Keep strong !

No comments:

Post a Comment