Sunday, July 3, 2011

Happy Birthday

Bufday siapa lak nih ?? Haha . 0ke0ke , semalam adalah bufday kepada bangunan Menara Aqabah , Pasir Gudang . Diam tak diam dah setahun berlalu .. Mak aihh .. cepat je waktu ni bergerak ann ? Dah setahun dah ! Whtever laa kan , hidup jelaa macam biasa .. selagi ada hayat utk bernafas . Amin .. 0ke , masa nih aku pergi dengan my Bestie , Yan n Eiyra , Hencek ijan abgku , Cik elyani , Cik Shamin n Hencek Sham .. Best giler woo ~ . Jom kita share sesama nak ? laii ~ tengok video nih ..



Haha , best ? 0ke. This video aku curik dari abang aku .. HAHA . ;D . Sebab dia punya full , aku punya catch 2 kali , so ta best laa .. humm , ok . Boii !!

No comments:

Post a Comment