Monday, May 30, 2011

Kaw ingat kaw hensem ?? Blahh r..

Erghh !! Tension taw ??!! Dah lah tension ngan budak ramai menyemak kat kedai..Nak jer aku halau sumer kuar..Huh !! Buat semak dan menyakitkan mata akuh jer ! Dah la macam tuh.ada lak s0rang MAMAT nih datang nak buat surat resign..Apa c0nt0h p0n ta bawak..Bagi details p0n pasal diri DIA n alamat KILANG dia kejer jer..Body letter tu apa p0n ta taw nak letak aper..b0ng0k erk ??!! Aku p0n tibai je laa..p lantak sama dia..Geram je ann..Pastu ada lak salah,nama kilang salah..Bila aku dah betulkan ada tak cuk0p lagi..Haishh!! Nak jer aku sembur air liur aku kat dia,baru rasa sedap ke tak!

Bila siap print,tanye harga aku cakap laa "RM 6"..dia ngan muka longkang dia ckp,"Mak aii,mahalnyer??! . Aku dah la panas ngan insiden dea tadi,ni nak protes mahal pulak ! Aku cakapla,mana-mana kedai p0n Charge typing RM5 laa.. RM 1 lagi tu charge print.. Dengan muka l0ngkang busuk dea tu p0n berlalu pergi.. ko egt kaw hensem ke nak buat muka macam tu ??Pirahhh.. muka kucing depan kedai tu lagi kiut taw tak ??